The Insulcon Group

Leader in high temperature solutions - Refractories, Wearflex Expansion Bellows, Refrex and Textile Products

 • De Insulcon Groep breidt uit; Opening nieuw kantoor in Zwitserland

  Sinds het begin van dit jaar heeft de Insulcon Groep haar diensten verder uitgebreid door de opening van een nieuwe vestiging in Zwitserland, Insulcon Projects S.A.

  Insulcon Projects S.A. is gespecialiseerd in de engineering van vuurvaste ovenbekledingen.

  Deze uitbreiding van diensten met engineering services onderstreept onze strategie om wereldwijd de best mogelijke service te verlenen aan onze klanten op het gebied van hoge temperatuur isolatiematerialen en vuurvaste bekledingen.

  Insulcon Projects S.A., gevestigd in Lugano, biedt project management, engineering, en ontwerp van vuurvaste en low thermal mass (LTM) bekledingen die toepasbaar zijn in diverse fornuizen in de (petro)chemische industrie. Indien gewenst kunnen ook supervisie en montage meegeleverd worden.

  Insulcon Projects S.A. selecteert uitsluitend vuurvaste materialen van de meest toonaangevende producenten, conform specificatie en de wensen van de klant. Van concept engineering, 2D en 3D gedetailleerde engineering, bill of materials en materiaal selectie tot aan de installatie en feedback na in gebruikname, is Insulcon Projects S.A. in staat om u een complete turn-key oplossing te bieden.

  Insulcon Projects S.A.

  Corso Elvezia 14
  CH 6900 Lugano
  Tel +41(0) 91 911739-0
  Fax: +41(0) 91 911739-9
  E-Mail: info@insulcon.com