The Insulcon Group

Leader in high temperature solutions - Refractories, Wearflex Expansion Bellows, Refrex and Textile Products

 • Insulfrax® 1300 HT deken en Insulfrax® 1300 HT Anchor-Loc® Modules

  Insulfrax® 1300 HT deken en Insulfrax® 1300 HT Anchor-Loc® Modules 

  En alweer een nieuwe aanvulling in ons leveringsprogramma van lage bio-persistente producten!  

  Insulfrax 1300 HT Visual met logos

  Over Insulfrax® 1300 HT

  De volgende generatie van lage bio-persistente (LBP) thermische isolatie! Deze nieuwe innovatieve producten combineren uitstekende thermische prestaties met een verbeterde gebruikstemperatuur. Typische toepassingen voor Insulfrax® 1300 HT deken zijn o.a. stacks, kanaalafvoeren, ovenbekleding, boilerbekleding, isolatie voor process-heaters en kunnen worden toegepast in verscheidene industrieën zoals petrochemische-, staal- en energie industrie.

  Insulfrax® 1300 HT deken is gemaakt van aardalkalisilicaatwol (AES) en is een lichtgewicht isolatiedeken, vervaardigd met behulp van gepatenteerde technieken. De vezel heeft een classificatietemperatuur van 1300°C.

  Insulfrax® 1300 HT dekens zijn volledig anorganisch, bindervrij en hebben een glad oppervlakte. Ze behouden hun sterkte, flexibiliteit en thermische eigenschappen in de meeste toepassingen en ontwikkelen geen ongewenste rook- of damp. Bovendien voldoet Insulfrax® 1300 HT vezel aan de vereisten zoals gespecificeerd onder Nota Q van de Europese Verordening 1272/2008 en is daarom in Europa vrijgesteld van etiketteringsvereisten.


  Leveringsprogramma
  Met de toevoeging van Insulfrax® 1300 HT vezelproducten aan haar leveringsprogramma, biedt de Insulcon Groep nu een nog groter portfolio op de markt voor hoge temperatuur isolatieproducten. Van traditionele keramische vezel (RCF), tot laag bio-persistente (LBP) producten en niet-geclassificeerde polykristallijne materialen. Een compleet programma tot 1600°C!


  Insulfrax® 1300 HT Anchor-Loc® Modules combineren de unieke eigenschappen van de reeds bestaande Anchor-Loc Module bevestigingssystemen met de Insulfrax® 1300 vezel.


  Voor meer informatie of een offerte, kunt u altijd contact met ons opnemen via marketing@insulcon.com

  Voor meer technische informatie, klik op de productnaam voor een technisch datablad. 
  Insulfrax® 1300 HT Blanket

  Insulfrax 1300 HT Anchor-Loc® Modules.