The Insulcon Group

Leader in high temperature solutions - Refractories, Wearflex Expansion Bellows, Refrex and Textile Products

  • Wearflex® boiler covers voor (industriële) ketels

    Wearflex® boiler covers zijn perfect voor industriële ketels met warmte of warmtecomponenten. Wearflex® boiler covers voorkomen warmtestraling naar de omliggende componenten van boilers en bieden daarnaast persoonlijke bescherming voor de mensen die met of in de omgeving van de ketels werken.

    Naast bescherming tegen hoge temperaturen fungeren onze Wearflex® boiler covers ook als akoestische isolatie (geluidsabsorptie). Wearflex® boiler covers worden vervaardigd uit hoogwaardige hittebestendige weesfels in combinatie met één of meerdere lagen isolatiedeken. Als gevolg hiervan kunnen ketelfabrikanten veilige en geluidsarme apparaten ontwikkelen. Wearflex® boiler covers hebben een duurzame constructie, zijn op maat gemaakt om aan elke gewenste vorm te voldoen.

    Ze zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor ketelinspecties vergemakkelijkt worden. Afhankelijk van uw specifieke wensen en parameters, ontwerpen wij een boiler cover die bij uw persoonlijke wensen past. Al onze Wearflex® producten worden vervaardigd in onze fabriek in Steenbergen (NL).