search

Bent u al op de hoogte van onze hoog temperatuur bestendige GPE pakkingen voor condenserende ketels, voor nu en in de toekomst?

Weet u wel hoe belangrijk het is om de juiste pakkingen te gebruiken in cv ketels en HR-ketels!   

Om het hoogste rendement te halen uit een cv ketel heeft Insulcon B.V. de GPE pakkingen ontwikkeld. Onze GPE pakkingen zijn vervaardigd van een speciaal hittebestendig materiaal met een unieke in-house ontwikkelde impregnatie. Hierdoor hebben deze pakkingen een lage gasdoorlatendheid en zijn tevens waterafstotend. Deze pakking is dé perfecte pakking tussen een warmtewisselaar en branderhuis. 

Door de speciale samenstelling zijn de pakkingen ook bestand tegen temperaturen tot 800°C, indien ingeklemd. Hiermee wordt het hoogste rendement behaald! Onze GPE pakkingen zijn uitermate geschikt voor toepassingen in zowel gas- als waterstof gestookte cv-ketels.
groep gemengd.klein
Al onze GPE pakkingen worden samen met u op maat ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen productiefaciliteit te Steenbergen.  
 

Datasheets

GPE GASKET

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

13-03-2023

Insulcon, dé leverancier van hoge temperatuur isolatie voor uw industriële oven!

Read more