search

Insulfrax® 1300 HT deken en Insulfrax® 1300 HT Anchor-Loc® Modules

Insulfrax® 1300 HT deken en Insulfrax® 1300 HT Anchor-Loc® Modules 

En alweer een nieuwe aanvulling in ons leveringsprogramma van lage bio-persistente producten!  

Insulfrax 1300 HT Visual met logos

Over Insulfrax® 1300 HT

De volgende generatie van lage bio-persistente (LBP) thermische isolatie! Deze nieuwe innovatieve producten combineren uitstekende thermische prestaties met een verbeterde gebruikstemperatuur. Typische toepassingen voor Insulfrax® 1300 HT deken zijn o.a. stacks, kanaalafvoeren, ovenbekleding, boilerbekleding, isolatie voor process-heaters en kunnen worden toegepast in verscheidene industrieën zoals petrochemische-, staal- en energie industrie.

Insulfrax® 1300 HT deken is gemaakt van aardalkalisilicaatwol (AES) en is een lichtgewicht isolatiedeken, vervaardigd met behulp van gepatenteerde technieken. De vezel heeft een classificatietemperatuur van 1300°C.

Insulfrax® 1300 HT dekens zijn volledig anorganisch, bindervrij en hebben een glad oppervlakte. Ze behouden hun sterkte, flexibiliteit en thermische eigenschappen in de meeste toepassingen en ontwikkelen geen ongewenste rook- of damp. Bovendien voldoet Insulfrax® 1300 HT vezel aan de vereisten zoals gespecificeerd onder Nota Q van de Europese Verordening 1272/2008 en is daarom in Europa vrijgesteld van etiketteringsvereisten.


Leveringsprogramma
Met de toevoeging van Insulfrax® 1300 HT vezelproducten aan haar leveringsprogramma, biedt de Insulcon Groep nu een nog groter portfolio op de markt voor hoge temperatuur isolatieproducten. Van traditionele keramische vezel (RCF), tot laag bio-persistente (LBP) producten en niet-geclassificeerde polykristallijne materialen. Een compleet programma tot 1600°C!


Insulfrax® 1300 HT Anchor-Loc® Modules combineren de unieke eigenschappen van de reeds bestaande Anchor-Loc Module bevestigingssystemen met de Insulfrax® 1300 vezel.


Voor meer informatie of een offerte, kunt u altijd contact met ons opnemen via marketing@insulcon.com

Voor meer technische informatie, klik op de productnaam voor een technisch datablad. 
Insulfrax® 1300 HT Blanket

Insulfrax 1300 HT Anchor-Loc® Modules.

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

13-03-2023

Insulcon, dé leverancier van hoge temperatuur isolatie voor uw industriële oven!

Read more