search

Insulvac vacuümgevormde producten in kwaliteiten tot 1600°C

Isoleer uw complexe vormen met onze Insulvac®-producten! - Verkrijgbaar in kwaliteiten tot 1600°C.

Wilt u een complexe vorm isoleren of zoekt u een lichtere oplossing dan andere isolerende producten? Laat ons u dan meer vertellen over onze Insulvac® producten.

Onze Insulvac®-producten zijn de perfecte oplossing voor niet alleen kleine, maar ook grote complexe vormen! Wij kunnen onze Insulvac® vacuümgevormde producten zo ontwerpen dat ze rigide of flexibel zijn. Beide bieden een uitzonderlijke prestatie/gewichtsverhouding, een laag warmtegeleidingsvermogen en zijn bestand tegen de meeste chemische aantastingen.

Insulvac vacuum formed products - Insulcon - Keramab

Onze productiefaciliteit in Steenbergen (Nederland) produceert een breed scala aan Insulvac® vacuümgevormde vormen. De basis van het vacuüm vormen begint met de juiste mix van hoogwaardige vuurvaste vezels, gemengd met speciaal geselecteerde organische en anorganische vuurvaste bindmiddelen.

Door gebruik te maken van deze productiemethode geeft dit ons aanzienlijk de vrijheid om te variëren van vorm, verschillende diktes, dichtheden en hardheid. Voorbeelden van onze eindproducten zijn bijvoorbeeld kijkgaten, branderblokken, kegels enz.

Toepassingen Insulvac Vacuum formed producten

- Branderblokken
- Kijkgaten
- Kegels
- Ovens
- Boiler platen(boards)

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

13-03-2023

Insulcon, dé leverancier van hoge temperatuur isolatie voor uw industriële oven!

Read more