search

Isolatie voor aluminium productie in 2021

Zorg dat uw isolatie voor aluminium productie in 2021 een voorsprong krijgt. De Insulcon Groep biedt hoge temperatuur oplossingen voor het smelten, warmhouden, transporteren en gieten processen voor vloeibaar aluminium.

Deze oplossingen helpen u om de kwaliteit van uw producten te verbeteren, uw uitstoot te beheersen, uw warmteverlies te verminderen zodat u kunt besparen op uw energierekening en efficiënter kunt werken. We leveren oplossingen voor verschillende processen in de Aluminium en non-ferro industrie

Geteste scheurreparatie 

PromixSealer being applied to a launder joint.

Het schoonmaken van uw goten kan leiden tot schade. Insulcon biedt een oplossing voor kleine scheurtjes of grotere brokken in de goot te repareren. Probeer het uit voor u het koopt, er zijn GRATIS monsters beschikbaar. ProMixSealer® dekt de schade af en beschermt de goten voor de volgende reeks gesmolten aluminium. Het product is speciaal ontworpen voor de reparatie van warme en koude gootverbindingen.

Betrouwbare oplossing voor kroesdeksels

 Insulcon - HTTP Golden Super Rope - hittebestendige textielproducten koord

Aftap- en transportprocessen zijn zware toepassingen waarbij hoge temperaturen een rol spelen. Met de Golden Super® Rope kunt u de levensduur van de kroesdeksel afdichting verlengen.

Het gebruik van de Golden Super® Rope vermindert het aantal vervangingen van de afdichting aanzienlijk in vergelijking met andere materialen, daarnaast is de afdichting spatwaterdicht en resistent tegen gesmolten aluminium. 

Ontdek flexibele gootverbindingen voor kantelovens

 10 Wearflex Launderjoint 01

Deze flexibele gootverbindingen zijn eenvoudig te installeren en te vervangen waardoor u de productie in volle gang kunt houden. Deze video toont u de bewegingen van de flexibele gootverbinding, waarbij gesmolten aluminium door deze verbinding loopt. Deze goten vervangen de gietijzeren snuit van deze ovens. 

Best verkopende niet-natmakende coating

 Insulcon - Boron Nitride Coating - boronnitride coating inside a bucket

Om te voorkomen dat gesmolten aluminium aan de gootverbindingen blijft kleven, leveren wij Boron Nitride coatings die tot 850°C kunnen worden gebruikt in oxiderende atmosferen.

Or vind andere aluminium oplossingen hier

Anodebakovens / Rodding workshops
Busbar afdichtingen touw of deken?
Pot relining / Elektrolyse
Ovenproducten (smelten en warmhouden)
Transport van gesmolten non-ferro
Ontgassen
Filtratieproducten
Gietproducten

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

13-03-2023

Insulcon, dé leverancier van hoge temperatuur isolatie voor uw industriële oven!

Read more