search

2 Bewezen Marine en Offshore passieve brandbeveiliging oplossingen

Insulcon kan u voorzien van passieve brandbeveiliging oplossingen en andere hoge temperatuur bestendige systemen voor de marine en offshore industrie. Wij willen u graag een indruk geven van oplossingen waarmee wij u kunnen helpen.

Producten die worden gebruikt voor passieve brandbeveiliging moeten worden getest en goedgekeurd volgens de regels en voorschriften van de IMO 2010 FTP code. Daarnaast zijn er nog andere tests nodig om er zeker van te zijn dat de producten worden gebruikt in de gewenste systemen en toepassingen.

Marine Offshore visual Bannerv2 min 1

Ontdek gecertificeerde systemen

Insulcon biedt IMO gecertificeerde en passieve brandbeveiliging voor gebruik in A, N, H, en J systemen. Deze oplossingen zullen u helpen met het besparen van gewicht en bij het voldoen aan veiligheidseisen waardoor u in staat bent om een beter eindproduct te creëren.

Wanddoorvoerafdichtingen

Deze afdichtingen zijn ontwikkeld en gemaakt door Insulcon. De afdichtingen zijn getest volgens IMO Resolutie MSC.307(88), FTP Code 2010 - deel 3, classificatie A60. Ze kunnen worden toegepast in A60 stalen schotten (unrestricted of restricted) in bijvoorbeeld boorplatformen en schepen.

Gewichtsbesparende isolatie

De FyreWrap® LT Marine dekens worden gebruikt voor brand-, thermische- en akoestische isolatie. Deze dekens zijn ontworpen om verschillende branden te weerstaan, zoals cellulose- en koolwaterstof plas- en fakkelbrand. Daarnaast kunnen deze dekens worden gebruikt in A, N, H en J systemen voor zowel aluminium- als staaldelen. Tot 50% gewichtsbesparing in materiaal en door minder pinnen / sluitringen nodig bij de installatie. Dit leidt tot een lager brandstofverbruik en een betere vaartuigefficiëntie.

Wheelmark

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

13-03-2023

Insulcon, dé leverancier van hoge temperatuur isolatie voor uw industriële oven!

Read more