search

Wearflex® boiler covers voor (industriële) ketels

Wearflex® boiler covers zijn perfect voor industriële ketels met warmte of warmtecomponenten. Wearflex® boiler covers voorkomen warmtestraling naar de omliggende componenten van boilers en bieden daarnaast persoonlijke bescherming voor de mensen die met of in de omgeving van de ketels werken.

Naast bescherming tegen hoge temperaturen fungeren onze Wearflex® boiler covers ook als akoestische isolatie (geluidsabsorptie). Wearflex® boiler covers worden vervaardigd uit hoogwaardige hittebestendige weesfels in combinatie met één of meerdere lagen isolatiedeken. Als gevolg hiervan kunnen ketelfabrikanten veilige en geluidsarme apparaten ontwikkelen. Wearflex® boiler covers hebben een duurzame constructie, zijn op maat gemaakt om aan elke gewenste vorm te voldoen.

Ze zijn eenvoudig te installeren en te verwijderen, waardoor ketelinspecties vergemakkelijkt worden. Afhankelijk van uw specifieke wensen en parameters, ontwerpen wij een boiler cover die bij uw persoonlijke wensen past. Al onze Wearflex® producten worden vervaardigd in onze fabriek in Steenbergen (NL). 

Wearflex boiler cover

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

13-03-2023

Insulcon, dé leverancier van hoge temperatuur isolatie voor uw industriële oven!

Read more