search

Wist u dat wij vanaf heden ons papier (diverse kwaliteiten tot 1600°C) en o.a. aerogel dekens in mooie, kleine rollen kunnen snijden?

Sinds kort hebben wij een gloednieuwe slitmachine in onze productie waarmee wij onze rollen in nog kleinere afmetingen kunnen snijden en omrollen. Deze machine gebruiken wij voornamelijk voor onze verschillende papieren en aerogel isolatiedekens. We kunnen voor u rollen papier op maat snijden en vervolgens oprollen tot kleine rollen! Naast papier kunnen we ook onze aerogel isolatiedekens op maat snijden en oprollen in rollen van diverse afmetingen.

Voordelen::
- De rollen worden strak opgerold waardoor deze makkelijker te hanteren zijn.
- U heeft nu ook de mogelijkheid om kleinere rollen aan te schaffen in plaats van grote rollen.

Een aantal toepassingen waar wij onze slitmachine voor inzetten zijn o.a. het op maat snijden van papier voor de productie in de dentale- en domestic appliances industrie.

Door deze op maat te snijden is het voor de producenten gemakkelijk te hanteren en dus gemakkelijk handelbaar. Hierdoor verloopt het productieproces efficiënter.

Naast de slitmachine hebben wij de laatste jaren ons machinepark uitgebreid en geüpgraded. Zo hebben wij verschillende CNC-machines, waterjet snijders en 3D printers!

Hierdoor zijn wij in staat om onze kwaliteit hoog te houden en onze producten snel te kunnen leveren. Meer informatie nodig? Neem contact met ons op!

IMG 1151

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

13-03-2023

Insulcon, dé leverancier van hoge temperatuur isolatie voor uw industriële oven!

Read more