search

Over ons

Insulcon - Leader in High Temperature Solutions

Insulcon is één van de wereldwijde toonaangevende leveranciers van vuurvaste materialen. Insulcon is dé partner als het gaat om hoge temperatuur oplossingen (tot wel 1600°C!) met thermische schok-, chemische- en slijtageweerstand en/of hoge thermische isolatie-eigenschappen.

De duurzame oplossingen van Insulcon bieden altijd een energiebesparing en een reductie van CO2 uitstoot.

Opgericht in 1980 en sindsdien een betrouwbare partner, als gespecialiseerd bedrijf in warmte management, voor vele jarenlange partners. Wij hebben meer dan 180 toegewijde professionals om uw passende partner te zijn; als fabrikant, adviseur en trouble shooter.

Sinds 2015 is Insulcon toegetreden tot de IPCOM groep. IPCOM is een ambitieuze en snelgroeiende Europese groep van bedrijven, gespecialiseerd in de distributie en conversie van innovatieve oplossingen voor thermische isolatie, hoge temperatuur isolatie, passieve brandbeveiliging en akoestische isolatie.

De Insulcon groep biedt haar wereldwijde klanten producten, service en ondersteuning van de hoogste kwaliteit en een hoge leveringsgraad vanuit ons grote magazijn.

Verschillende vestigingen

De Insulcon groep heeft haar hoofdkantoor in Steenbergen, Nederland. Het bedrijf is strategisch gevestigd in Steenbergen, gelegen tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen.

Onze productie-, verkoop- en engineeringkantoren zijn gevestigd in:

  • België (Insulcon N.V.);
  • Duitsland (Insulcon GmbH);
  • Italië (Martinello SpA);
  • Nederland (Insulcon B.V.);
  • Verenigd Koninkrijk (Insulcon Technical Ltd.);
  • Zwitserland (Insulcon Projects SA).

Samen met een toegewijd netwerk van agenten en distributeurs dekt Insulcon de gehele wereld af. Onze productiefaciliteiten bevinden zich naast ons hoofdkantoor in Steenbergen, Nederland, net als in Temse, België.

 

Building Insulcon BV new belgium Gebouw Insulcon GmbH Neuss
Insulcon B.V. - Nederland Insulcon N.V. - Belgie Insulcon GmbH - Duitsland

 

 

Insulcon Projecst SA - Zwitzerland

Insulcon Technical Ltd. - UK

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

26-10-2023

Insulcon op LH Pétro+Chimie 2023

Read more