search

Insulcon B.V.

Insulcon B.V.

Insulcon B.V. uit Steenbergen is de laatste decennia uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende leverancier en producent in de internationale markt voor vuurvaste hoogtemperatuur- en hittebestendige materialen. 

Je komt onze producten tegen in kachels, cv-ketels, maar ook in grote industrieën, zoals die van de petrochemie, aluminium, automotive, staal, maar ook in de energie en afvalverwerking. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd!

Insulcon is opgericht in 1980 en met de ervaring van meer dan 180 toegewijde, gespecialiseerde professionals in warmtemanagement zijn wij sinds jaar en dag uw passende partner; als producent, adviseur en trouble shooter.

Insulcon B.V. biedt haar klanten wereldwijd de hoogste kwaliteit producten, systemen, service en ondersteuning met een hoge leveringsgraad vanuit onze magazijnen in Nederland en België.

Productie & logistiek

Naast een groot centraal magazijn van meer dan 78.000 m3, engineering services, supervisie en inspectiefaciliteiten, hebben wij diverse productiefaciliteiten, zoals CNC gestuurde frees-, stans- , snij- en watersnijmachines. Hierdoor zijn wij in staat om ook voor uw hoogtemperatuur toepassing een passende oplossing te produceren.

Producten en systemen zoals Wearflex® productenRefrex® productenInsulmould®-mouldables en Insulvac® vacuümgevormde vormstukken worden geproduceerd in Steenbergen met gebruik van CNC gestuurde machines.

 Kantoor van Wearflex® afdeling

Wearflex® afdeling

Naastgelegen aan het hoofdkantoor heeft Insulcon B.V. een aparte Wearflex® productie -en servicefaciliteit, waar alle Wearflex® en Refrex® producten worden vervaardigd.

ISO gecertificeerd

Insulcon B.V. is een ISO 9001, ISO 14001 en VCA** gecertificeerd bedrijf.

iso 9001 small iso 14001 small vca2 small

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

2-05-2024

Weer een uitdaging volbracht!

Read more