search

Insulcon N.V.

Insulcon N.V. is de grootste Europese producent op het gebied van hittebestendig industrieel textiel, isolatie- en afdichtingsmateriaal. Voorbeelden zijn afdichtingskoorden, gebreide en gevlochten pakkingen, en gedraaid koord tot 1400°C. Daarnaast is Insulcon N.V. het Belgische verkoopkantoor van de Insulcon Group, die de Belgische, Luxemburgse en Franse markt bedient.

Textielfabriek in Temse

In onze textielfabriek in Temse wordt een breed assortiment aan isolatie- en afdichtingsmateriaal op maat gemaakt, zoals gedraaid koord, vezelkoord, gevlochten en gebreide afdichtingen, kousen, geweven en gebreid band en industrieel doek.

Verschillende soorten grondstoffen (glasvezels, bio-oplosbare vezels, silica, keramische vezels, etc.) en diverse textieltechnologieën (kaarden, spinnen, stikken, draaien, texturiseren, twijnen, vlechten, weven, breien en coaten) worden daarbij door ons gebruikt. Wereldwijd worden onze hittebestendige textielproducten toegepast als deur afdichtingen in ketels en ovens, reformers, ovenwagens, autoclaafafdichtingen, etc.

Toepassingen van ons hoog temperatuurbestendig industrieel textiel

Onze textielproducten kunnen in verschillende industrieën worden toegepast. Wereldwijd worden onze hoge temperatuur textielproducten toegepast als deur afdichtingen in boilers, ovens en reformers, oven wagens, etc.

Verkoop

Naast de productie en verkoop van hittebestendig textiel, is Insulcon N.V. de thuisbasis van het verkoopteam van het gehele Insulcon pakket voor de Belgische, Luxemburgse en Franse markt.

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

2-05-2024

Weer een uitdaging volbracht!

Read more