search

Duurzaamheid

sustainability Insulcon

 

Hoe integreert Insulcon duurzaamheid?

Duurzaamheid is gebaseerd op 3 pijlers; Natuurlijke hulpbronnen - Milieu - Winst

Dit zijn precies de waarden die wij in onze "Code of Conduct" hebben verankerd.

Natuurlijke hulpbronnen

Wij verbinden ons ertoe de normen van ethisch gedrag na te leven in alle aspecten van ons bedrijf.

Naast toegevoegde waarde en engagement is integriteit één van de hoekstenen van onze visie en waarden. Voor de Insulcon Groep is ethisch gedrag altijd een integraal onderdeel van de manier waarop wij zaken doen. Als internationaal bedrijf hebben alle werknemers en derden die namens Insulcon handelen, de verplichting om verantwoordelijk te handelen en te voldoen aan alle bestaande wetten en voorschriften.

Milieu/Winst

Als een ISO 14001 gecertificeerd bedrijf, zijn wij ons bewust van en streven wij ernaar zorgvuldig om te gaan met onze hulpbronnen. Wij erkennen onze verantwoordelijkheid tegenover de gemeenschap en de bescherming van het milieu. Wij ontwikkelen en implementeren processen die het energieverbruik en de afvalproductie verminderen.

Wij werken aan het minimaliseren van afvalverwijdering door middel van terugwinnings-, recycling- en hergebruik van grondstoffen. Insulcon producten en oplossingen verminderen het energieverbruik wat resulteert in een lagere CO2 uitstoot.

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

21-09-2023

Een opmerkelijke prestatie

Read more