search

Mensen

De klant begrijpen en kennis delen

Bij Insulcon worden onze mensen op waarde geschat. Het zijn namelijk de mensen die het bedrijf bouwen. Met meer dan 180 collega's streven we er elke dag naar om het beste uit onszelf te halen. Dat doen we omdat dit in onze genen zit en omdat dit het beste resultaat voor onze klanten brengt en daarom ook voor Insulcon.

Onze getalenteerde mensen hebben de kennis en ervaring om de behoeften van onze relaties te doorgronden en te begrijpen, en hen daardoor de beste oplossing te kunnen bieden.

8187INSULCON web 8095INSULCON web

Sterke klantenrelaties vormen de basis van onze manier van werken. Onze klanten weten dat ze kunnen vertrouwen op de kwaliteit van onze product-oplossingen en op de deskundigheid van onze mensen om hen te adviseren en te ondersteunen bij hun meest ambitieuze projecten.

8561INSULCON web

Daarnaast beschikken wij over een team dat exact weet hoe zij de oplossingen in de juiste producten kunnen omzetten in onze eigen conversie- en productiefaciliteiten.

Jurgen stanzen

IMG 1319

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

14-06-2024

"One-Stop-Shop Leverancier" Insulcon!

Read more