search

Aluminium en non-ferro industrie

Productie van aluminium

De productie van aluminium en non-ferro materialen is een van de meest uitdagende operationele omgevingen voor zowel mensen als hun machines. Een fabrikant moet meer dan 100% kunnen vertrouwen op de betrouwbaarheid van het materiaal om een zo stabiel en kwalitatief goed product te kunnen leveren.

Als leverancier van hoge temperatuur oplossingen is de Insulcon groep in staat om een isolatie oplossing te leveren voor de kritische processen in de ovens en transfer toepassingen in de primaire en secundaire, aluminium-non ferro industrie, alsmede in walserijen en extrusiebedrijven.

Oplossingen

Onze oplossingen in vuurvaste, vezel en microporeus zijn ontwikkeld om de beste isolatie bescherming te bieden om niet alleen de levensduur van de processen en apparatuur te verbeteren, maar ook een energiebesparing, een CO2 reductie te brengen. Daarnaast staat de veiligheid van uw mensen voorop!

Door onze ervaren non-ferro-specialisten zijn innovatieve oplossingen op het gebied van isolatie en afdichten op maat beschikbaar voor bijna elke toepassing tijdens het smelt-, warmhoud-, transport- en het gietproces.

Wij hebben producten en systemen voor:

Anodebakovens / Rodding Shops

Read more

Pot relining / Elektrolyse

Read more

Ovenproducten (smelten en warmhouden)

Read more

Transport van gesmolten non-ferro

Read more

Filtratieproducten

Read more

Gieterijbenodigdheden

Read more

Advies nodig? Of heeft u vragen?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing! Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Laatste nieuws

20-02-2024

Aerogels - Op maat gemaakt voor uw toepassing bij Insulcon

Read more