search

Glasindustrie

Insulcon for the glass Industry

Dankzij onze jarenlange ervaring in de internationale glasindustrie kunnen wij een breed gamma van slijtvaste producten aanbieden, die geschikt zijn voor de glasindustrie.

Vlakglas

Als u kijkt naar de productie van vlakglas met zijn specifieke eisen voor isolatie van de smeltoven, de raffinageoven, het floatbad of zelfs het lehr- en snijproces, dan zult u zien dat wij voor dit speciale gebied op maat gesneden isolatie-oplossingen kunnen leveren.

Container glas

Insulcon levert ook een breed scala aan vuurvaste en afdichtende materialen voor de fabricage van hol glas, waarbij typische processen als smelten, raffineren, gieten en koelen worden toegepast.

Oplossingen

Alle producten hebben uitstekende eigenschappen, zoals non-wetting, erosiebestendigheid, hoge sterkte, uitstekende temperatuurstabiliteit en kostenefficiëntie. Producten zoals vuurvaste vezelproducten, stenen, bekledingen, industriële textielproducten (b.v. Insultherm® RVS textiel), boronnitride coatings en onze SIC-verwarmingselementen die door verschillende gerenommeerde glasfabrikanten worden gebruikt.

Alle oplossingen binnen de Insulcon Groep worden samen met de klant op maat ontwikkeld en voor de klant geproduceerd. Zij dragen bij tot een efficiënt productieproces en tot energiebesparingen, waardoor de CO2-uitstoot wordt verminderd.

Advies nodig? Of heeft u vragen?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing! Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Laatste nieuws

26-10-2023

Insulcon op LH Pétro+Chimie 2023

Read more