search

Glasindustrie

Glasindustrie - Insulcon Onze jarenlange ervaring binnen de internationale glasindustrie heeft geleid tot een ruime keuze aan slijtvaste producten die geschikt zijn voor deze industrie.

Al onze producten hebben uitstekende eigenschappen, zoals niet-bevochtigende eigenschappen, erosieweerstand, hoge sterkte, uitstekende temperatuurstabiliteit en zijn kosteneffectief. Ze worden wereldwijd gebruikt door diverse gerenommeerde glasfabrikanten.
                                       

Oplossingen voor de productie van vlakglas

Als u kijkt naar de productie van vlakglas met hun specifieke behoeften op het gebied van isolatie voor de smeltoven, de raffinageoven, het vlotterbad of zelfs in het gloei- en snijproces. U zult zien dat wij voor dit specifieke gebied isolatieoplossingen op maat geproduceerde kunnen leveren.

Vlakglas - Insulcon

Oplossingen voor container glass

Daarnaast levert Insulcon tal van vuurvaste materialen en afdichtingsmaterialen voor de productie van containerglas, waarbij typische processen als smelten, vormen en afkoelen een belangrijke rol spelen.

Onze state-of-the-art productiemogelijkheden zorgen ervoor dat wij oplossingen op maat kunnen bieden. Of u nu isolatiemateriaal, bekledingsmaterialen of afdichtingsmateriaal nodig heeft, Insulcon heeft de expertise om producten te leveren die voldoen aan uw specifieke wensen

Container Glas - Insulcon

Insulcon voor de glasindustrie

Een aantal voorbeelden van producten waarmee wij u kunnen helpen:

Alle oplossingen binnen de Insulcon Group zijn afgestemd op de klant. Zij zullen profiteren van een efficiënt productieproces en een besparing op energie, dus een afname van de CO2-uitstoot en een duurzame productie in de glasindustrie.

Advies nodig? Of heeft u vragen?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing! Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Laatste nieuws

14-06-2024

"One-Stop-Shop Leverancier" Insulcon!

Read more