search

Transport (lucht / auto / spoor)

High Efficiency

Energie besparing, CO2-reductie, emissie controle en hoge efficiëntie heeft en krijgt zelfs alle prioriteit in de automotive- en transport industrie.   

Voor ons de reden dat onze experts nauw samen werken met de producenten in de automotive- en transport sector om taylor-made oplossingen aan te bieden voor zowel de ontwikkeling als de levering hiervan.

Partner

Direct klanten contact, engineering, productcontrole, machinale bewerkingen, stansen, frezen en just-in-time leveringen een belangrijke rol in onze vertaling van de behoeften van de vervoersector en de automobielindustrie.

Zaken als oververhitting van uitlaatsystemen, roetfilters, elektrische draad- en kabelboomisolatie, warmtestralingafscherming, potting, kunnen allemaal worden opgelost met behulp van één van onze speciaal ontworpen producten. Deze essentiële ontwikkelingen bieden oplossingen tegen brandgevaar, hitteverlies en geluidsoverlast. En dus helpen bij het verbeteren van de veiligheid, technische uitvoering en het akoestisch comfort van het voertuig.

In oplossingen denken

Met onze eigen productiefaciliteiten produceren wij al deze producten in eigen huis, waarbij we gebruik maken van onder andere geautomatiseerde stansmachines, computergestuurde freesmachines en watersnijders.

Eén van onze specialiteiten voor de automobielindustrie zijn de Wearflex® isolatiematrassen voor uitlaatsystemen. Het ontwerp van de matrassen is speciaal gemaakt om in onregelmatige vormen te passen zoals onder/naast/boven een voertuig.  

Insulcon is een ISO 9001 &14001 gecertificeerd bedrijf. Onze logistieke faciliteiten bieden onder meer een "just in time" logistiek.

Advies nodig? Of heeft u vragen?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing! Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Laatste nieuws

14-06-2024

"One-Stop-Shop Leverancier" Insulcon!

Read more