search

Insulcon N.V. op de Petrochymia beurs

Op de 23e en 24e november vindt de Petrochymia beurs plaats in Martigues.

In dit hart van de "Gouden Driehoek van de Chemische Industrie", komen op Petrochymia gedurende twee dagen alle belanghebbenden van de petrochemische, chemische, raffinage-, olie & gas- en offshore sectoren samen.

De exposanten, leveranciers en fabrikanten staan bekend in hun vakgebied vanwege hun innovatieve oplossingen om aan onder andere de groeiende vraag naar energie te voldoen.

Insulcon N.V. (Team France) is aanwezig om de hoog temperatuur oplossingen voor de petrochemische industrie (tot 1600 °C) te tonen. Bijvoorbeeld met onze Hot Spot Repair service waarmee wij een “Hot Spot” opsporen en repareren, terwijl de installatie in bedrijf blijft. Wij laten ons Refrex® Multi Tube Bellow concept zien, die grote energiebesparingen oplevert door het flexibel afdichten van wanddoorvoeren. Ook tonen wij een isolatiesysteem voor buizen, dat beschermt tegen CUI en daarnaast een passieve brandbeveiliging biedt. Dit isolatiesysteem is gemakkelijk te installeren en is verwijderbaar/herbruikbaar voor inspectie- en onderhoudsdoeleinden.

Dit is slechts een kort overzicht van onze isolatieoplossingen, die onder andere ook coatings, hoogtemperatuur textiel en Wearflex® expansiebellows omvatten.

Wij ontmoeten u graag, bespreken uw behoeften en stellen u onze knowhow voor.

Bent u geïnteresseerd? Bezoek ons dan op Petrochymia. U vindt ons op stand #D9. Klik hier om een afspraak te maken of om een gratis toegangskaart te krijgen.

Komt u niet naar Martigues, maar bent u wel geïnteresseerd, dan komen we ook graag met u in contact!

Tot ziens in Martigues!

 

Evenement: Petrochymia

Stand: Stand #D9

Waar: La Halle - Rond-point de l'Hôtel-de-Ville - 13500 - MARTIGUES

Wanneer: 23 en 24 november 2022

Openingstijden: 23 november 09:00 - 18:00 uur

                             24 november 09:00 - 17:00

 

 

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

2-05-2024

Weer een uitdaging volbracht!

Read more