search

Unifrax + Lydall = Alkegen

Vanaf vandaag gaan twee van onze trouwe toeleveranciers, Unifrax en Lydall, verder onder de nieuwe naam Alkegen.

Unifrax en Lydall werden eind 2021 al partners als gevolg van een overname. Vanaf vandaag, 24 januari 2022, kondigen zij aan dat zij de toekomst tegemoet gaan onder hun nieuwe merknaam Alkegen.

Alkegen heeft een goede positie om de marktleider te worden op het gebied van speciale materialen voor emissie kritische systemen waar de wereld zich op richt voor de toekomst, waaronder batterijtechnologieën, elektrische voertuigen, filtermedia en speciale isolatiematerialen die klanten in staat stellen het verbruik van fossiele brandstoffen te verminderen, energie te besparen en groener te leven.

De naam Alkegen is een bewerking van twee woorden die centraal staan in de identiteit en de missie van het bedrijf. "Alke' is afgeleid van het woord 'Alchemie', dat verwijst naar transformationele innovatie en doorbraken in wat mogelijk is. ‘Gen’ is een verkorte vorm van 'Next Generation' en verwijst naar de focus van Alkegen op de menselijke gezondheid en een duurzame toekomst. De groene Alkegen "boog" in het logo vertegenwoordigt samenwerking, connectiviteit, en een horizon die de wereldwijde aard van het bedrijf en haar constante innovatie en vooruitgang voorwaarts aangeeft.

De Insulcon Group is een trotse businesspartner en verdeler van Alkegen. Insulcon maakt gebruik van de materialen van Alkegen als handelsproduct naar onze klanten, maar ook om, in de eigen productiefaciliteiten om te zetten in op maat gemaakte oplossingen voor onze klantengroep.

more info: marketing@insulcon.com

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

17-04-2024

Efficiëntie verhogen en energie besparen met Insulcoat 1260 RFL!

Read more