search

Uw hittebestendige textielafdichtingen worden bij ons gemaakt!

Uw hittebestendige textielafdichtingen worden bij ons gemaakt!

De eisen die aan hittebestendig textiel worden gesteld veranderen voortdurend, als gevolg van het toenemende milieubewustzijn en de veranderende wetgeving. Daarnaast is het verlagen van het energiegebruik en lagere CO2 uitstoot essentieel.

Veel van deze textielafdichtingen werden voor de pandemie voornamelijk in Azië geproduceerd. De Insulcon Groep daarentegen, is altijd in België blijven produceren en dat al sinds 1905! En zelfs ondanks de stijgende transport- en grondstofprijzen kan Insulcon B.V. de door uw gewenste producten tegen zeer concurrerende prijzen leveren!

Of u nu een hittebestendige, veerkrachtige afdichting nodig heeft of een afdichting die extra slijtvast is, bestand is tegen chemische stoffen of waterafstotend is, wij zijn in staat om de best mogelijke oplossing te vervaardigen. Geheel conform uw individuele eisen!

En omdat wij ervan overtuigd zijn dat geen enkele industrie/sector hetzelfde is, zullen onze product specialisten met u samenwerken om tot de beste oplossing voor uw bedrijf te komen.

Temperatuur grafiek van hoog temperatuur textiel

Dankzij onze jarenlange ervaring in de productie van technisch textiel, kunnen wij u een breed gamma aanbieden, bestaande uit:

Onze verschillende coating- en impregnatietechnieken geven de mogelijkheid de eigenschappen van ons textiel aan te passen en te optimaliseren.

Ons team houd van uitdagingen, dus neem contact met ons op!

 

Let's seal a deal!

 

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

14-06-2024

"One-Stop-Shop Leverancier" Insulcon!

Read more