search

Energie, elektriciteitscentrales, afvalverbranding

Industry power generation1

Wat kunnen wij betekenen voor de Energie-Elektriciteitcentrales-Afvalverbranding industrie?

Elektriciteitscentrales en afvalverbrandingscentrales zijn gemeenschapsdiensten. Bedrijven die deze dienstverlening aan de gemeenschap leveren, hebben zeer betrouwbare installaties nodig. Het verminderen van energieverliezen, van slijtage aan transportleidingen, emissiecontrole en het compenseren van trillingen en bewegingen als gevolg van thermische uitzetting van rookgasleidingen, zijn specifieke kwesties in de wereld van de energie en afvalverbranding.

De Insulcon Groep kan u voorzien van een compleet assortiment producten en diensten die speciaal zijn ontwikkeld om dit soort problemen aan te pakken.

Hot spot repair en producten zoals industriële textielproducten (pakkingen, vezelkoorden, tapes), onze Wearflex®-weefselcompensatoren, Wearflex® dynamische afdichtingen, gasdichte afdichtingen, vuurvaste vezelproducten, slijtvaste producten, beschermende coatings en geïsoleerde pijpsteunen, zijn slechts een kleine greep uit ons uitgebreide assortiment van producten die wij u kunnen bieden voor de opwekking van energie en afvalverbranding.

Ook voor de geothermische energieopwekking heeft Insulcon verschillende productoplossingen voor zoals:

- Wearflex® isolatiematrassen

Landsvirkjun 2 Landsvirjun Landsvirkjun 3

Advies nodig? Of heeft u vragen?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing! Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Laatste nieuws

21-09-2023

Een opmerkelijke prestatie

Read more