search

Huishoudelijke en Grootkeuken Apparatuur

Kostenefficiënt, betrouwbaar en op maat gemaakte isolatie voor huishoudelijke en grootkeuken apparatuur

Huishoudelijke gestookte kachelDe Insulcon Groep biedt een compleet assortiment van op maat gemaakte, hoge- en lage temperatuur isolatie en afdichtingssystemen voor huishoudelijke en industriële boilers, cv-ketels, gas-/hout-/olie- en biobrandstof-gestookte kachels, industriële keukenapparatuur, schoorstenen en vele andere toepassingen.

Ruime ervaring

Door onze zeer ruime ervaring in engineering, productie en handel betreffende thermische isolatieproducten zijn wij meer dan in staat en bereid om uw partner en leverancier te zijn in alle thermische isolatie oplossingen.

Meer dan een leverancier

Door onze productiemogelijkheden en grote opslagcapaciteiten kunnen wij het merendeel van onze producten leveren onder just-in-time voorwaarden. Onze producten en systemen staan u toe om stijlvol en compacte apparatuur te ontwerpen en produceren, terwijl op hetzelfde moment wordt voldaan aan de hoogste kwaliteits- en isolatienormen.

U vindt onze producten in:

Huishoudelijke en Industriële Boilers

Read more

Gas-, Hout-, Olie- en Biobrandstof gestookte Kachels

Read more

Huishoudelijke en Industriële Kook-, Bak- en Braadapparatuur

Read more

Andere Toepassingen

Read more

Advies nodig? Of heeft u vragen?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing! Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Laatste nieuws

2-05-2024

Weer een uitdaging volbracht!

Read more