search

Huishoudelijke en grootkeuken apparatuur

Insulcon for the Domestic Industry

Onze isolatie is kostenefficiënt, betrouwbaar en op maat gemaakt voor uw ontwerp!

De Insulcon Group biedt een compleet assortiment van op maat gemaakte, hoge en lage temperatuur isolatie en afdichtingssystemen voor huishoudelijke en industriële boilers, cv-ketels, gas-, hout-, olie- en biobrandstof-gestookte kachels, industriële keukenapparatuur, schoorstenen en vele andere toepassingen.

Door onze zeer ruime ervaring in engineering, productie en handel betreffende thermische isolatieproducten zijn wij meer dan in staat en bereid om uw partner en leverancier te zijn in alle thermische isolatie-oplossingen.

Wij zijn meer dan een leverancier

Door onze productiemogelijkheden en grote opslagcapaciteiten kunnen wij het merendeel van onze producten leveren onder just-in-time voorwaarden. Onze producten en systemen staan u toe om stijlvol en compacte apparatuur te ontwerpen en produceren, terwijl op hetzelfde moment wordt voldaan aan de hoogste kwaliteits- en isolatienormen.

Heeft u vragen over onze isolatie- en afdichtingssystemen voor zowel hoge als lage temperaturen alsook vragen naar akoestische isolatie, zoals bijvoorbeeld voor in de cv-ketel of warmtepomp systemen, stuurt u dan een email of vul het veld onder aan de pagina in.

U vindt onze producten in:

Huishoudelijke en industriële boilers

Read more

Gas-, hout-, olie- en biobrandstofgestookte kachels

Read more

Huishoudelijke en industriële kook-, bak- en braadapparatuur

Read more

Andere toepassingen (zoals dubbelwandige schoorstenen)

Read more

Advies nodig? Of heeft u vragen?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing! Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Laatste nieuws

26-10-2023

Insulcon op LH Pétro+Chimie 2023

Read more