search

Huishoudelijke en Industriële Boilers

Ontwikkelingen in boilers

Speciale 3D freesvormen voor huishoudelijke en industriële boilersDe huidige boilers zijn meer energie-efficiënt dan vroeger. Het uiteindelijke doel is het ontwerpen van nog geavanceerdere huishoudelijke boilers door een verdere verbetering van de thermische- en kostenefficiëntie, en door het ontwikkelen van kleine huishoudelijke boilers die verwarming en energievoorziening (elektriciteit) combineren.

Op maat gemaakte producten

De Insulcon Groep gebruikt een ultramodern machinepark voor de productie van uw oplossingen. Dit stelt ons in staat om op maat gemaakte producten te maken voor uw specifieke toepassingen en eisen. Met ons in-house engineering team kunnen we u adviseren over ontwerpen en afmetingen voor een optimaal eindresultaat.

Om u te helpen deze doelen te bereiken ontwikkelden onze specialisten een breed assortiment speciale producten die o.a. worden toegepast als inwendige isolatie van de verbrandingskamer / warmtewisselaar en als isolatie van de boileromkasting (thermisch of akoestisch).

Advies nodig? Of heeft u vragen?

Wij helpen u graag met het vinden van een geschikte oplossing! Laat uw gegevens achter dan nemen wij z.s.m. contact met u op.

Laatste nieuws

2-05-2024

Weer een uitdaging volbracht!

Read more