search

Een opmerkelijke prestatie

Zo snel mogelijk een Wearflex® Weefselcompensator installeren, dat was de vraag; 

Een Franse klant nam contact met ons op vanwege het urgent verzoek om een kapotte weefselcompensator met een lengte van 60 meter zo snel mogelijk te vervangen.

Omdat wij Insulcon zijn, gaan wij die uitdaging natuurlijk niet uit de weg.

De eerste uitdaging was om deze vervangende compensator binnen 48 uur te produceren en transporteren naar Zuid-Frankrijk. De Wearflex® afdeling in Steenbergen heeft deze weefselcompensator, ondanks de hoge tijdsdruk volgens specificaties geproduceerd.

De tweede uitdaging was het mobiliseren van ons team van montage specialisten, inclusief het benodigde apparatuur.
In samenwerking met het Frans installatiebedrijf SMRI heeft onze supervisor de montage van de weefselcompenator van wel 60 meter lang voor zijn rekening genomen.

Het demonteren van de bestaande compensator nam slechts één dag in beslag en het installeren van de nieuwe kostte 3,5 dag. Dus Insulcon heeft de klant binnen een week geholpen. 

Het succes van dit project is tot stand gekomen in een mooie samenwerking tussen zowel de klant, de interne organisatie van Insulcon, de supervisor, alsmede onze Franse installatie partner.
 

 

Waar een wil is, is een weg!

Voor soortgelijke projecten of technisch advies, kunt u altijd met ons contact opnemen. 

Wij zijn er om u te assisteren! / Wij helpen u graag!

Nieuwsbrief

Schrijf uzelf in voor onze nieuwsbrief en ontvang informatie over onze nieuwe innovatieve producten en industriële oplossingen!

Laatste nieuws

21-09-2023

Een opmerkelijke prestatie

Read more